"teknik Tekstilde Kullanılmak Üzere Geliştirilen Lifler – Fonksiyonel Özellikleri Ve Kullanım Alanları"


Sayın Yetkili,
 
Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve Teksmer A.Ş. tarafından, 28.04.2022 Perşembe günü, 13.30 – 16.30 saatleri arasında Zoom üzerinden "Teknik Tekstilde Kullanılmak Üzere Geliştirilen Lifler – Fonksiyonel Özellikleri ve Kullanım Alanları" başlıklı online bilgilendirme eğitimi düzenlenecektir.
Söz konusu eğitim, Teksmer Koordinatörü Dr. Devrim Göktaş Başer ve Proje Uzmanı Simla Şahin tarafından verilecektir.
Eğitime katılım ücretsizdir.
 
Katılım kaydınıza istinaden, etkinlik öncesinde e-posta adresinize ve cep telefonu numaranıza online eğitime katılabileceğiniz zoom bağlantısı iletilecektir.
Eğitime ilişkin duyuru ve doküman paylaşımlarını sorunsuz olarak alabilmek için üyelik bilgileriniz altında yer alan e-posta ve cep telefonu bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ediniz.
 
 
Eğitim Kapsamı:
Eğitim; teknik tekstil alanında fonksiyonel, sürdürülebilir, geri dönüştürülebilir lif geliştirme üzerine Ar-Ge projeleri yapmak isteyen tekstil sektör çalışanlarına, teknik personel ve sorumlulara yönelik olarak düzenlenecektir. Eğitim içeriği, Teksmer tarafından tamamlanmış ve devam eden lif geliştirme projeleri, kullanılan üretim yöntemleri, yapılan çalışmalardan elde edilen sonuçlar, kullanılan test yöntemleri, geliştirilen tekstillerin kullanım alanları, benzer ticari ürünler ile ilgili konuları içermektedir.
Eğitim, 29.03.2022 tarihinde Teksmer tarafından düzenlenen “Teknik Tekstilin Gücünü Keşfet. Tekstile Değer Kat” Lansmanında yapılan sunumların tekrarını içermektedir. Lansmana katılamayan, Teksmer tarafından yapılan çalışmalar hakkında  bilgi sahibi olmak isteyen, tekstil sektör çalışanları, teknik personel ve sorumluları için online olarak düzenlenecektir.
 
 Eğitim Programı:
Teknik Tekstillere Yönelik Güncel Veriler
Neden Teksmer?
Hedef Kitle
Teksmer Tarafından Geliştirilen Fonksiyonel Lifler
Geliştirilen Tekstillerin Kullanım Alanları
Soru-Cevap
 
Dr. Devrim Göktaş Başer  Kimdir?
1998 yılında Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden yüksek lisansını, 2016 yılında Manchester Üniversitesi Malzeme bölümünden, Teknik Tekstiller ve Tekstil Kompozitleri alanında, doktorasını aldı. 2001-2005 yılları arasında Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu'nda sözleşmeli Öğretim Görevlisi olarak, 2005-2010 yılları arasında Türkiye ve İngiltere'de çeşitli firmalarda Tekstil Mühendisi olarak çalıştı. 2010-2015 yılları arasında ise Manchester Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde Öğretim Asistanı olarak uygulamalı dersler verdi. 2016 Ağustos ayından itibaren TEKSMER’de Koordinatör olarak çalışmaktadır.
 
Simla Şahin  Kimdir?
2003 yılında Ege Üniv. Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2003 – 2007 yılları arasında medikal sektörde Kalite Güvence Sorumlusu olarak çalıştı. 2007 – 2010 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını yaptı. Yüksek lisans eğitimi süresince ve ardından medikal sektörde Kalite Güvence  Müdürü olarak çalıştı. 2015 yılında Teksmer’de Proje Uzmanı olarak çalışmaya başlayan ve devam eden Simla Şahin, proje yönetimi ve laboratuvar akreditasyon faaliyetlerinden sorumludur. 
 

Haber Resimleri